Systembeheer


Systeembeheer is gericht op onderhoud en beheer van hardware, operating systems software en netwerkinstellingen.
We hebben de kennis in huis om uw systemen zowel op locatie als op afstand te monitoren en/of onderhouden.
Onze doelstelling is het bieden van een betrouwbaar en functioneel standaardplatform waarvan de kosten laag en voorspelbaar zijn.

Netwerkbeheer


MilaNet zorgt voor het zorgeloos beheer van uw IT-omgeving, zodat u met uw dagelijkse werkzaamheden bezig kunt zijn. Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van uw ICT.
Hierbij kunt u denken aan computers, servers, switches en alles wat er komt kijken bij het verbinden van de werkplekken en apparatuur binnen uw organisatie.
We kunnen technische ondersteuning leveren bij problemen, maar u ook op strategisch niveau adviseren over de opzet en inrichting van uw netwerk.


Installatie

MilaNet kan hardware en software tegen scherpe prijzen leveren. Wij kunnen dat doen doordat wij met verschillende leveranciers werken.
MilaNet levert niet alleen hardware en software maar kan het ook voor u installeren. Ook kunt u bij ons terecht voor het upgraden van een bestaande omgeving en het inrichten van een compleet nieuwe omgeving.


Troubelshooting

Een storing kan grote gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u op een partner kunt terug vallen die voor u klaar staat als dat nodig is. MilaNet stroopt graag de mouwen op en gaat voor u aan de slag.

Troubleshooting is een dienst die wij op uw verzoek leveren. In het geval van een storing kunnen wij u vaak op afstand ondersteunen maar indien het nodig is komen we bij u op locatie de problemen oplossen.

We analyseren de storing en lossen deze indien mogelijk op. Bovendien krijgt u advies om toekomstige storingen te voorkomen.


Wireless

De tijd van alle medewerkers achter een desktop is voorbij. Door de komst van smartphones, laptops en tablets zijn uw mensen steeds meer mobiel. Daar horen uiteraard uitstekende wifi-netwerken bij.

De sterkte van een wifi-netwerk is afhankelijk van omgevingsfactoren, zoals de plaatsing van access points, dikte van muren en interferentie van andere apparaten.

MilaNet is gespecialiseerd in het aanleggen van goed functionerende wi-fi netwerken.


Webdesign

Als u uw bedrijf in de schijnwerpers wilt zetten hebt u een goede en overzichtelijke website nodig want die is het digitale visitekaartje van uw bedrijf.

Wilt u een professionele website laten maken tegen een betaalbare prijs en goede service dan bent u aan het juiste adres bij MilaNet!
MilaNet houdt zich ook bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van professionele websites.

Voor het maken van een professionele website zijn de volgende aandachtspunten belangrijk:

o Doel van de website
o De doelgroep van de website
o De functie van de website
o Het budget dat u wilt besteden

We kunnen een "confectie" maar ook een unieke website voor u bouwen. Heeft u een website nodig met pagina’s die over het algemeen statisch dus onveranderlijk zijn of heeft u een specifieke wens waarbij een standaard template niet voldoet aan uw behoeftes? Wilt u dat op de website alleen de nodige bedrijfsgegevens worden vermeld of wilt u een origineel webdesign hebben en duidelijker de huisstijl terug laten komen in de website?
Wij kunnen tijdens een gesprek u adviseren of het beter is om een bestaande template te gebruiken of een nieuwe template precies naar uw wensen te produceren.


Beheer en Support

Heeft u problemen met het inrichten of onderhouden van NAS systemen, pc/ laptop’s, smartphones of tablets?
Lukt het niet om al uw apparaten met elkaar te verbinden of te laten synchroniseren?
Wij adviseren u hierbij en bieden een volledige service en support om uw bedrijf te ondersteunen.


Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is uw complete Kantoor in de Cloud. Het brengt de kracht van Office samen met e-mail, agenda, delen van documenten, instant messaging en video-conference. Hiervoor is een mooi, functioneel en betaalbaar online werkpakket beschikbaar!

Voor Office 365 zijn er geen investeringen in hardware nodig. U ontvangt de nieuwste bedrijfsprogramma’s inclusief bedrijfs-email zonder dat u servers hoeft aan te schaffen, upgraden of onderhouden.
Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot alles wat u nodig heeft om te kunnen werken.

MilaNet heeft alle knowhow in huis van MS Office 365.


NAS Oplossing

NAS is de afkorting voor Network Attached Storage. Een NAS kan vanaf alle computers, laptops, smartphones, tablets en andere apparaten binnen of buiten uw organisatie toegang verlenen tot alle opgeslagen bestanden en gedeelde mappen.

U kunt voor alle gebruikers heel eenvoudig een eigen account met bijbehorende rechten aanmaken. Zo bepaalt u zelf wie bij welke bestanden kan komen.

Tegenwoordig kunt u met een NAS veel meer dan alleen netwerkopslag. Denk aan:
o Media server
o Back-up server
o Open VPN configuratie
o Cloud Station
o iTuneserver
o Webserver
o Websites hosten
o Beveiliging met IP camera
o Mail server
o Downlodserver
o Printserver

Er is een NAS voor elk soort netwerk, of het nu een eenvoudig thuisnetwerk, een netwerk binnen het MKB of een complex zakelijk netwerk is.
Wij helpen u met het maken van de juiste keuze voor de NAS server en configureren deze volledig naar uw wensen. Ook zorgen wij ervoor dat de NAS optimaal is ingericht voor het werken in de Cloud. Dit betekent dat u overal kunt werken en dat alle gegevens automatisch gesynchroniseerd en geback-upt worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op als u meer wenst te weten met betrekking tot het installeren of configureren van een NAS.


Verkoop

MilaNet is uw totaal leverancier als het gaat om hard- en software. U kunt bij ons voor alle bekende merken terecht en installatie en plaatsing behoren ook tot de mogelijkheden.

Omdat we direct onderhandelen met alle grote IT merken zoals DELL en HP kopen we voor de allerlaagste prijzen onze materialen in. Door onze uitermate lage winstmarge kunnen we in nagenoeg alle gevallen leveren tegen de allerlaagste verkoopprijs.

Heeft u interesse in een afspraak met ons? Neem dan contact op via het contact formulier.

Contactgegevens

Domein 31
5421 AN Gemert

T 06-42852613
F 084-8713141
E info@milanet.nl

Direct Naar

Verkoop
WebShop
WebDesign